Rendezvények biztosítása
Rendezvények biztosítása
Magán és céges rendezvények teljes körű biztosítása. Igény esetén fémkereső kapuk felállításával, illetve kézi fémkereső detektorok alkalmazásával. Kiemelt rendezvények tűzszerészeti átvizsgálását is vállaljuk. Megbízóink igényei szerint nyelvtudással, speciális ismeretekkel rendelkező tapasztalt személy- és vagyonőrökkel biztosítjuk.

Rendezvénybiztosítási munkánk során parkoltatást, beléptetést, belső őrzést, járőrözést illetve VIP esküvők, bankettek, bálok, partnertalálkozók, aukciók, szakmai vásárok és cégek által rendezett családi programok biztosítását látjuk el.

A rendezvénybiztosítási felkéréseket a helyszínen történő felmérések és megrendelővel való egyeztetések előzik meg, melyek során felvázoljuk a tökéletes biztonság eléréséhez és a rendezvény gördülékeny menetéhez szükséges javaslatainkat, tanácsainkat.

Amennyiben cégünket kívánja felkérni értékei élőerős védelmére biztonsági osztályunk szakemberei díjmentesen felmérik a helyszínt, megtervezik és kialakítják az optimális védelmi konstrukciót. Mivel minden helyszín egyedi adottságokkal rendelkezik, konkrét árajánlatot csak a felmérés után adhatunk.

Személyvédelem

A személyes védelem lényegében testőri szolgálat, melynek során munkatársunk a Megbízó testi épségét és életét védi. Cégünk a testőri feladatok ellátására különlegesen kiképzett szakemberekkel dolgozik. A személyvédelem felelősségteljes, komoly feladat, melynek alapfeltétele a bizalom Megbízó és Szolgáltató között.

A személyvédelem megvalósításához a Szolgáltató 1-14 főt biztosít a Megbízó kívánságának megfelelő öltözetben, és a veszélyezettség fokának megfelelő támadáselhárító eszközökkel és egyéb technikai felszereléssel.

SEGÍTHETÜNK?