A Gyémánt 2001 Kft. alakulásának évétől foglalkozik professzionális élőerős vagyonvédelmi feladatok ellátásával. Majd a 2000-es évek közepétől egészítette ki tevékenységét takarítási feladatok ellátásával.

Vállalkozásunk, kiemelt jelentőséget tulajdonít a kellemes, kulturált megjelenésnek, az udvarias magatartásnak, a partnerek és ügyfelek munkája során fellépő szolgáltatásbeli nehézségek hatékony megoldásának. Vállalkozásunk kiemelten magas követelményt támaszt minden munkatársunk irányába. Szervezeti programunk szerves része a folyamatos elméleti és gyakorlati továbbképzés, és támogatjuk munkatársaink egyéni kezdeményezésű oktatását is.

Szakmai múltunknak köszönhetően társaságunkat kérte fel az Autóvéd Kft. vagyonvédelmi szaktanácsadásra, a műholdas gépjárművédelmi és flottakövető rendszer fejlesztése során. Segítségünket kérte értékesítési és szerviz hálózatának kiépítésében. Továbbá számos vállalkozásnak nyújtottunk segítséget belső biztonsági rendjének kialakításában, vagyonvédelmi szabályok betartásában.

Tekintse meg szolgáltatásainkat, bízunk benne, hogy hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük.

SEGÍTHETÜNK?